Що таке Eagle Rock Global (ERG)? Чи обманює проект ERG?

131
105366
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Останнім часом ми також отримали багато питань навколо Що таке Eagle Rock Global (ERG)? Чи є ERG шахрайством? І щоб відповісти на це питання, ми будемо працювати всі вихідні, щоб переглянути сервіс інвестицій у криптовалюту Eagle Rock Global (ERG).

Що таке Eagle Rock Global?

Згідно з вступом, Eagle Rock Global (ERG) - це канал фінансових інвестицій з Європи, це канал з надзвичайно стабільним відсотком та прибутком.

Ealerockglobal бере участь у бізнес-процесі, вимагаючи та керуючи інвестиційними фондами, а також отримує прибуток, використовуючи мінливість криптовалют та збільшуючи кількість користувачів.

По суті, криптовалюти - це обмежені об'єкти в базі даних, які ніхто не може змінити, якщо не будуть виконані конкретні умови.

Як працює ERG?

Ця сучасна модель краудфандингу зазвичай базується на трьох типах акторів: особа, яка ініціювала запропонований проект чи проект, що фінансується, особа чи група, яка підтримала ідею, та організація цензури, яка включала разом придумати ідеї.

Модель роботи ERG

Інвестиційні пакети ERG

Всього існує 13 різних інвестиційних пакетів: від 100 до 1.000.000 XNUMX доларів, ви можете простежити деталі на малюнку нижче.

Інвестиційний пакет ERG
Інвестиційний пакет ERG

Коли ви натискаєте на деталі кожного пакета, ми побачимо таблицю конкретних інтересів, наприклад, я натискаю, щоб переглянути пакет 10.000 XNUMX доларів

Інвестиційний пакет ERG

Тож ми маємо грубе уявлення про це, тепер я не буду вводити багато, але перейду безпосередньо до питання оглядових рецензій.

Глобальний огляд Eagle Rock (ERG)

Про повернення

Це лист про розподіл прибутку, який я безпосередньо підрахував, при вкладанні 50000 59.000 доларів ви отримаєте принаймні 3 XNUMX доларів відсотків протягом перших XNUMX місяців, і чим довше ви будете зберігати цю суму, тим більший прибуток. , ви можете обчислити відповідно до електронної таблиці на малюнку:

 • Ви отримаєте 118% відсотків через 3 місяці
 • Ви отримаєте відсотки в розмірі 145 доларів через 3 місяці з 6-місячним терміном утримування.
 • ...

Крім того, кожен пакет має пакет реферальної комісії, такий як пакет у розмірі 50 тис. Доларів. Якщо ви запросите когось іншого інвестувати, ви отримаєте 6% комісії від F1, 5% для F2, 3% для F3, ... Шар класу ...

З точки зору оцінки, це модель Понци, і ця модель зруйнується, коли грошей нових інвесторів не вистачить, щоб сплатити відсотки для перших. Цикл колапсу системи залежить від темпу розвитку, чим швидше він руйнується, а ERG складає 3,6,9,12,15,18 місяців.

Про лідерство та компанію

Công ty này đã đưa ra hình ảnh của hầu hết các nhân viên của họ cùng với chỉ định của họ nhưng lại không có liên kết đến hồ sơ truyền thông xã hội của họ hoặc bất cứ điều gì giúp công chúng theo dõi họ. Chúng tôi đã tìm kiếm thông qua các diễn đàn trực tuyến khác nhau, nhưng không thể tìm thấy!

Це доводить, це фальшива інформація, усі вони фальшиві ... І оскільки їй бракує прозорості, краще триматися подалі від неї, принцип інвестування такий: інвестуй у те, що ти розумієш і очевидно ...

ERG Group INC – Công ty đằng sau Eagle Rock Toàn cầu

Một việc khác chúng ta cần tìm hiểu là ERG Group INC, công ty đứng sau đợt chào bán tiền ảo ERG. Trước hết, theo các tài liệu hợp nhất có trên eaglerockglobal.org, công ty này có trụ sở tại Quần đảo Virgin thuộc Anh.

Điều này đã đủ đáng ngờ, bởi vì nếu bạn biết bất cứ điều gì về thuế, luật, tài chính và kinh doanh lừa đảo, bạn biết rằng việc thành lập một công ty vỏ bọc lừa đảo ở Đảo Virgin thuộc Anh là cực kỳ dễ dàng. Những kẻ gian này có thể đã sử dụng tên giả Galore.

Và hơn hết là ERG Group INC không được cấp phép với bất kỳ cơ quan cần thiết nào. Điều này có nghĩa là nó là một công ty đầu tư bất hợp pháp và lừa đảo.

Eagle Rock Global hoạt động như thế nào?

Họ tuyên bố rằng họ có liên quan đến giao dịch tiền điện tử, khai thác, trả tiền để nhấp vào mô hình kinh doanh và nhiều hơn nữa. Thậm chí có một phần trò chơi trên trang web của họ. Nhưng chúng tôi đã Không có một từ trả lời cho câu hỏi này. 

Các điều khoản và điều kiện liên quan không rõ ràng, nhưng bạn luôn có thể hỏi nhóm hỗ trợ của họ để biết thêm thông tin. Liên quan đến giao dịch và khai thác tiền điện tử, việc thiếu thông tin đầy đủ là không thể chịu đựng được.

Chúng tôi không có bất kỳ ý tưởng nào về phương pháp giao dịch hoặc độ chính xác của họ. Họ đã không hiển thị bất kỳ lịch sử giao dịch cộng với tên của các nhà quản lý quỹ là không rõ. Hơn nữa, các chi tiết của họ khai thác trang trại cũng là một bí ẩn. Họ thậm chí còn nói về Thương mại điện tử, nhưng thông tin được cung cấp cũng mơ hồ.

Kế hoạch đầu tư và lợi nhuận được quảng cáo

Як ми проаналізували вище, це дуже небезпечно з дуже високим ризиком.

Thông tin tên miền

Thật không may, chủ sở hữu của nền tảng này đã che dấu danh tính của họ. Vì vậy, đây là những chi tiết quan trọng chúng tôi quản lý để thu thập.

 • Tên miền – Eaglerockglobal.org
 • Nhà đăng ký – NameCheap, Inc
 • Đăng ký vào ngày – 22/11/2017
 • Hết hạn – 22/11/2022
 • Xếp hạng toàn cầu Alexa – 42.190
 • Xếp hạng tại Việt Nam – 1.342
 • Đối tượng Địa lý – Việt Nam, Nga, Hoa Kỳ, Ukraine và Đức

Thiếu bằng chứng xã hội

Mỗi doanh nghiệp trực tuyến để lại một dấu vết của lời chứng thực trong thế giới trực tuyến. Mặc dù, công ty này có thứ hạng cao và đang nhận được rất nhiều lưu lượng truy cập, không có nhiều bằng chứng. Với bản chất mờ ám của họ kết hợp với việc thiếu bằng chứng xã hội, một cái gì đó có mùi tanh.

Tuy nhiên, họ không thể che giấu bản chất thực sự của mình trong thời gian dài và thời gian sẽ kể về chương trình nghị sự thực sự của họ. Hiện tại, tốt hơn hết là tránh xa chúng vì lợi ích của riêng bạn hoặc ít nhất là bắt đầu với mức tối thiểu tuyệt đối.

Hãy để mắt đến các liên kết giới thiệu, có thể có một vài nhà quảng bá có thể tạo ra sự cường điệu về dự án này (bánh vẽ). Hơn nữa, nếu bạn đọc về bất kỳ quảng cáo nào mà hơn 100% mỗi năm thì đều là rủi ro cao…

Kết luận đánh giá Eagle Rock Global

По суті, зверніть увагу, більшість компаній MLM багаторівневий бізнес Вони також надають великого значення розвитку ринку В'єтнаму, тому що В'єтнам, Росія, Україна, Німеччина та Китай - усі країни, які беруть участь у цьому проекті, досить великі та з величезними коштами. Я не бойкотую ці проекти, але завжди буду писати статті про проекти, щоб ви зрозуміли і вирішили, чи варто вкладати гроші чи ні. В'єтнам, я дуже високо поставився в ці дні HYIP інвестиції, поділяючи таким чином на 2 групи: Досвідчена група, інвестуючи величезні прибутки, потім вилучаючи капітал, щоб грати лише на відсотки, поки він не розвалиться (дуже безпечно), і одна група бойкотує 100 % ніколи не приєднувалися. Лише для тих, хто не має досвіду, тому що вони жадібно інвестувати, не залучаючи капітал, результати вже передбачені.

Крім того, ми також переглядаємо статті про дуже гарячі проекти, які є: MiningCity, S Блок йде Токен SCF, ви можете це перевірити! Бажаю щасливого щастя та успіхів.

Blogtienao рекомендує переглянути проекти HYIP у повній статті та надіслати електронною поштою blogtienao.content@gmail.com, ми розглянемо та опублікуємо для вас.

Як фан-сторінка Facebook của Блог віртуальних грошей

Приєднуйтесь до каналу Telegram của Блог віртуальних грошей

Приєднуйтесь Group Обговоріть новини про Блог віртуальних грошей

Реклама
Реклама
Реклама
Репутаційна біржа Binance

131 КОМЕНТАР

 1. Продам каштановий тк ціна! Вкладіть більше 60 мільйонів VND і прибуток 4-500 доларів, наявних у договорі, продайте 15 мільйонів VND, якщо комусь потрібно зв’язатися за номером телефону 092175478

 2. Замість тих, хто розміщує повідомлення, щоб продати тк або долари ... ніхто не має права дзвонити ... той, хто попросив заощадити ало капітал ... буде Gd ... 0834227334

КОМЕНТАР

Будь ласка, введіть свій коментар
Введіть тут своє ім’я

Цей веб-сайт використовує Akismet для обмеження спаму. Дізнайтеся, як ваші коментарі затверджені.